Meny
Meny

CERTEGOs lärlingsprogram

CERTEGO erbjuder ett utbildningskoncept för dig som vill lära dig yrket. Vi kallar det vårt lärlingsprogram och det är en del av CERTEGO Academy där alla våra utbildningar återfinns. Utbildningen varvar praktiskt lärande med stöd av en handledare på din hemfilial med teoretisk klassrumsutbildning. Under klassrumsutbildningen får du träffa kollegor från hela landet som också deltar i programmet och ni har möjlighet att utbyta erfarenheter.

Programmet vänder sig till dig som är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för teknik. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning och/eller något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna inom praktiska serviceyrken, men det absolut viktigaste är din attityd. 

Som stöd under hela utbildningen får du en handledare på din hemfilial som har gedigen erfarenhet från yrket. Målet med utbildningen är att du ska bli mer eller mindre självgående vad gäller installation, driftsättning och service av våra mekaniska och elektroniska säkerhetslösningar.

För att kunna delta i lärlingsprogrammet behöver du körkort. Då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Efter fullständig och avslutad utbildning på CERTEGO Academy finns stora möjligheter till en tillsvidareanställning.

Här skickar du in din ansökan: Lediga jobb (certego.se)