Meny
Meny

Möt Tony Nilsson

CERTEGO arbetar aktivt för efter att vara en attraktiv och trygg arbetsplats. Vi har intervjuat Örebro och Kumlas nya filialchef Tony Nilsson. Hur har han upplevt sina första veckor på CERTEGO?

Vi vill kunna ge våra anställda den support och stöttning som de behöver för att utföra sitt jobb på bästa möjliga sätt – Detta är speciellt viktigt för de som är nyanställda hos oss. 

CERTEGO erbjuder en unik introduktionsfas som är individuellt anpassad efter olika individers behov, kunskaper och erfarenheter. Vi vill att våra anställda ska kunna påverka och likaså vara delaktiga i den processen. Därfår får du som nyanställd hos CERTEGO vara med och utforma din introduktionsfas tillsammans med din närmaste chef. 

Tony Nilsson är nyanställd filialchef på CERTEGO Örebro och Kumla. Vi tog en pratstund med honom för att ta reda på hur han har upplevt sin första tid hos oss på CERTEGO. 

Hej Tony! Hur är läget och hur har du blivit mottagen hos oss på CERTEGO?

 – Det är bra! Jag har fått ett jättebra välkommande från hela organisationen och det väldigt tidigt i introduktionen.

Det låter ju toppen! Hur har de första veckorna varit i din nya tjänst?

– Händelserika. Jag har träffat många nya människor, både med hög branschkännedom och yrkesstolthet! Men som sagt, händelserika – det mycket nytt att ta in.

Intressant och likaså har du ju intagit en intressant tjänst som filialchef – Grattis!
Vad var det som lockade dig att söka tjänsten?

– Det är nog den resa som CERTEGO för med att öka sina marknadsandelar inom inbrottslarm, brandlarm, CCTV och passersystem. Jag sökte dels av den anledningen, men också för att företaget har en rolig och spännande resa framför sig!

Slutligen, vad är din första bild av företaget?

–”Vi-känslan”. Att det finns en gemenskap, vilket självklart är väldigt viktigt för arbetsklimatet! Likaså gillar jag att det finns en entreprenörsanda i företaget. 

Tack Tony och hoppas du fortsätter trivas hos oss på CERTEGO!