Meny
Meny

Säljare Arlanda-Märsta

Sigtuna Arlanda-Märsta Sista ansökningsdag: 2022-12-23

CERTEGO Arlanda-Märsta söker säljare

Hos oss får du spännande arbetsuppgifter, många sociala kontakter, fantastiska kollegor och en möjlighet att utvecklas! Din roll hos oss är viktig och om du har drivet och ambitionen kommer du att trivas hos oss. Du blir en del av ett härligt team där alla är med och bidrar.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos oss arbetar du med införsäljning av elektroniska och mekaniska säkerhetsprodukter. Du kommer att sälja produkter såsom tex larm, passersystem, CCTV, lås, dörrautomatiker etc. Du arbetar mot både befintliga och nya kunder i olika storlekar. Du kommer att möta både befintliga och nya kunder inom olika segment och kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor som består av såväl säljare som projektledare och säkerhetstekniker.

Vem är du?

Vi söker dig som lägger värde i att vi säljer trygghet till människor. Du gillar att samarbeta och för dig är det viktigt att även samarbeta med tekniker och projektledare för att kunden ska vara helt nöjd. Du bör ha kunskap och erfarenhet från entreprenadbranschen, gärna säkerhetsbranschen men det är inget krav. För dig är det viktigt att skapa och bibehålla goda relationer.

Du vill vara en del av vårt team som kännetecknas av den goda stämningen och viljan att hjälpa varandra att lyckas!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan bland annat få ta del av vinstdelning, förmånsbil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns med SVEMEK tjänstemannaavtal. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Kontakt:
Fredrik Karlsson, HR Business Partner
018-562900
Fredrik.K.Karlsson@certego.se

Michelle Laurén, Filialchef
08-59090553
michelle.lauren@certego.se