Meny
Meny

CERTEGO söker Systemtekniker

Eskilstuna HK/NK/SOC Sista ansökningsdag: 2023-01-30

Vill du få möjlighet att utveckla och fördjupa dina tekniska kunskaper?
Du har nu chansen att bli en viktig del av CERTEGOS centrala systemteknikerteam som supporterar och driftsätter nya elektroniska säkerhetssystem åt våra kunder. Känner du dessutom igen dig i våra värderingar: Jag tar ansvar, Vi vill alltid bli bättre och Tillsammans gör vi det enkelt? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Vi är stolta över att fler och fler kunder ger oss förtroendet att leverera helhetslösningar inom integrerade inbrottslarms- och passerkontrollsystem, brandlarm, CCTV och överordnade säkerhetssystem. Vi söker därför fler duktiga systemtekniker till vår 2nd-line support.  Tjänsten är heltid, dagtid. Placeringsort för tjänsten är Västberga alternativt Eskilstuna.

 Arbetsuppgifter

 Support teamet har en stödjande funktion internt inom CERTEGO och stödjer våra lokala filialers säkerhetstekniker. Som systemtekniker inom vårt 2nd-line support team har du en viktig roll där fokus riktas mot leveranser till våra nationella ramavtalskunder. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med ett team bestående av KAM/säljare, kalkylatörer, projektörer, projektledare och säkerhetstekniker.

 Arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 • Teknisk support och stöd till säkerhetstekniker inom CERTEGO
 • Självständigt ansvara för och utföra avancerad felavhjälpning
 • Konfigurera, parametersätta och driftsätta elektroniska säkerhetssystem och överordnade system
 • Arbeta med tjänsteleveranser och livscykelhantering

 Vem är du?

 För att lyckas i rollen är du samarbetsvillig, serviceinriktad och kommunikativ. Du trivs i en koordinerande roll med mycket kommunikation, både internt och externt. Du är driven med ansvarskänsla för att självständigt genomföra dina arbetsuppgifter enligt uppsatta mål. Vidare innehar du följande:

Kvalifikationer:

 • Fullständig gymnasieutbildning (El-Tele eller IT är meriterande)
 • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
 • Flerårig bred och mångsidig kunskap från liknande arbetsuppgifter inom säkerhetsbranschen, gärna med service- och nyinstallation samt driftsättning och programmering
 • Verifierad kunskap och erfarenhet av något eller några av systemen ASSA ARX, ARX Larm, RCO M5 Mega, Pacom Unison, Milestone Xprotect samt Axis och Bosch CCTV produkter

 Meriterande:

 • Goda kunskaper kring dator- och nätverkskommunikationslösningar samt de inom säkerhetsbranschen vanligen förekommande systemlösningarna och applikationerna
 • Förmågan att analysera innebörden i tekniska beskrivningar och kravspecifikationer och omsätta dessa till funktionella helhetslösningar
 • Kunskaper kring de standarder, normer och regelverk som förekommer inom området Inbrottslarm, Passerkontroll och CCTV

Du behöver körkort för denna tjänst och då arbetsuppgifter är säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap, godkänd säkerhetsprövning mot kund och utdrag från polisens belastningsregister.

 Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan bland annat få ta del av vinstdelning, förmånsbil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och UNIONEN. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Om CERTEGO

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel- och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag. För information eller frågor om tjänsten kontakta nedan:

Anna-Li Eklund, HR Business Partner, annali.eklund@certego.se

Pasi Rahko, Avdelningschef,pasi.rahko@certego.se