Meny
Meny

CERTEGO söker central Projektledare med inriktning elektronik

Växjö HK/NK/SOC Sista ansökningsdag: 2023-04-03

Vill du få möjlighet att arbeta med CERTEGOS största nationella kunder? Du har nu chansen att bli en viktig del av CERTEGOS centrala projektledarteam som driver kundanpassade installationsprojekt åt våra kunder. Känner du dessutom igen dig i våra värderingar: Jag tar ansvar, Vi vill alltid bli bättre och Tillsammans gör vi det enkelt? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Vi är stolta över att fler och fler kunder ger oss förtroendet att leverera helhetslösningar inom integrerade inbrottslarms- och passerkontrollsystem, brandlarm, CCTV och överordnade säkerhetssystem. Vi söker därför fler duktiga Projektledare till vår avdelning Centrala Leveranser.  Tjänsten är heltid, dagtid. Placeringsort för tjänsten är på någon av våra befintliga CERTEGO kontor i södra eller västra Sverige, företrädesvis Göteborg eller Malmö/Lund.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare hos oss inom Centrala Leveranser planerar, leder och ansvarar du fullt ut för våra installationsprojekt från tagen affär hela vägen till slutbesiktning och överlämning till kund. Du ansvarar även fullt ut för projektekonomin under produktionstiden och det ekonomiska avslutet efter färdigställandet. Installationsprojekten består av ny- och ombyggnadsprojekt där CERTEGO exempelvis levererar integrerade passerkontrolls- och inbrottslarmsanläggningar, kameraövervakningssystem, brandlarmssystem och överordnade säkerhetssystem, främst åt våra nationella ramavtalskunder. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med ett team bestående av säljare/KAM, kalkylatörer, projektörer, säkerhetstekniker, driftsättare och underentreprenörer.

Arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 • Efter överlämning från Sälj/KAM ansvara du bl.a för produktions- och tidplanering, resursättning, upphandling av underentreprenörer, inköp av materiel, samordning och ekonomisk uppföljning inom projektet
 • Leda och fördela arbetet för såväl egen personal som underentreprenör
 • Du medverkar på byggmöten där du bevakar och tillvaratar CERTEGOs intressen samt deltar i möten med slutkund för att säkerställa en god dialog och kundnöjdhet under produktionsti
  Ansvar för intern information inom CERTEGO gällande de projekt som du driver

 Vem är du?

För att lyckas i rollen är du samarbetsvillig, lösningsorienterad och kommunikativ. Du trivs med att vara i en koordinerande roll där du har mycket kommunikation både internt och externt. Du är resultatinriktad, prestigelös och drivs av att självständigt ansvara för att genomföra dina arbetsuppgifter enligt uppsatta tider och mål. Rollen kräver även en god struktur och prioriteringsförmåga. 

Kvalifikationer:

Fullständig gymnasieutbildning (El-Tele eller IT inriktning är meriterande)

 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska , i både tal och skrift
 • Dokumenterad erfarenhet och goda kunskaper från liknande arbetsuppgifter, gärna som projektledare, installationssamordnare, uppdragsledare eller annan ledande teknisk roll, minst 5 år
 • Flerårig erfarenhet av installationsentreprenader inom ny- och ombyggnation, gärna inom säkerhetsbranschen eller El-Tele
 • Dokumenterad kunskap och god erfarenhet inom Entreprenadjuridik, AB/ABT samt ABK

Meriterande:

 • Kunskaper och utbildning inom BAS-U & BAS-P
 • Certifiering/diplom utbildning inom projektledning
 • Kunskaper kring de standarder, normer och regelverk som förekommer inom området Inbrottslarm, Passerkontroll och CCTV
 • Erfarenhet kring någon eller några av systemen ASSA ARX, ARX Larm, RCO M5 Mega, Pacom Unison, Milestone Xprotect samt Axis och Bosch CCTV produkter

Du behöver körkort för denna tjänst och då arbetsuppgifter är säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap, godkänd säkerhetsprövning mot kund och utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan bland annat få ta del av vinstdelning, förmånsbil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och UNIONEN. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel- och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda.

Anna-Li Eklund, HR Business Partner
annali.eklund@certego.se

Pasi Rahko, Avdelningschef
08-580 884 91
pasi.rahko@certego.se