Meny
Meny

Finns inga lediga tjänster som passar eller vill du kanske bli lärling hos oss? Skicka då in en SPONTANANSÖKAN så kan vi hålla kontakten!

Certego AB Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Oavsett om du har erfarenhet från branschen eller helt enkelt vill lära dig yrket så har du möjlighet att skicka in din ansökan genom att klicka på ansök nedan. Du får då svara på ett antal kortare frågor och sedan bifoga ditt CV och presonliga brev. Det tar bara 2 minuter!

Vi går kontinuerligt igenom ansökningarna och kontaktar dig om det dyker upp något som vi bedömer passar dig.

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Givetvis har vi kollektivavtal. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas, vi välkomnar därför alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn!

Varmt välkommen in med din spontanansökan/ansökan till lärlingsprogrammet!